Zhlobin.ZD-modderpompVergelijkend voordeel van

  • vrijgavetijd:2023-04-14 08:46:53
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:470
  • Korte omschrijving:

    Zhlobin.,Zhlobin.ZD-modderpomp,   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landb

Artikel inhoud
Zhlobin.ZD-modderpomp,

   Het gebruik van waterpompen voor agrarische drainage en irrigatie kan het vermogen van de landbouw verbeteren om natuurrampen te weerstaan, de productie te verhogen en inkomen te verzekeren, en materiële voorwaarden voor landbouwmechanisatie en waterbesparing te bieden.

   De eerste trapwaaier van de pomp wordt gedemonteerd; Het is ook noodzakelijk om de verbindingsmoer tussen de waterabsorptie sectie en het dragende lichaam en de bout op de lagerdrukverbinding neer te schroeven, zodat het geschikt is voor ons om de lagerdelen te demonteren; Wanneer de as uit het zuiggedeelte wordt getrokken, zal de bevestigingsmoer op de as worden

Zhlobin.   Het vloeibare niveau van drijfmest zal hoger zijn dan de inlaat van pomp.

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

Abankay   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.

   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pomp


Zhlobin.ZD-modderpompVergelijkend voordeel van



   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden

   Controleer de kabel en vervang deze als deze is gebroken of gebroken om lekkage te voorkomen.

   Het is niet juist dat het geen effect op ons heeft.

Doel van het project   Tijdens het proces moet de apparatuur regelmatig worden onderhouden en gereviseerd om verstopping te voorkomen. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de waterpomp voornamelijk gebruikt om water te vervoeren wanneer het wordt gebruikt. Het effect van normale pompen is vaak beter wanneer het wordt gebruikt, maar in feite gebruiken we het op gewone tijden

   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.

   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen,Zhlobin.Verticale centrifugale mestpomp, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.


Zhlobin.ZD-modderpompVergelijkend voordeel van



   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie,Zhlobin.Vortexpomp en pijpleidingpomp, schone kerosine, kan het materiaal worden verbrand. De belangrijkste reden voor dit fenomeen is onjuiste werking. Hoe kunnen we het uitbranden voorkomen?

t

   Daarom enz.

onderhoud van apparatuurMet behulp van de dompelmestpomp, wanneer de pomptemperatuur te hoog is doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

Zhlobin.   indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.

   Hoewel de asafdichting een kleine positie in de pomp inneemt, is de normale werking van de pomp nauw gerelateerd aan de asafdichting.

   De ontwikkeling van dompelbare modderpomp moet zich aanpassen aan steeds complexere werkomstandigheden, gebruikers vergemakkelijken om te gebruiken, en de gebruiksmodus is flexibeler. En het vult een deel van de

AlJizah.Overige productinformatie
  • Serge.Elektrische liftVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

    Serge.Elektrische liftVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

  • Serge.Handbediende lift van aluminiumlegeringWat zijn de industrieën?

    Serge.Handbediende lift van aluminiumlegeringWat zijn de industrieën?

  • Kutno.Volledig automatische kleine liftZes preventieve maatregelen tijdens het seizoen

    Kutno.Volledig automatische kleine liftZes preventieve maatregelen tijdens het seizoen

  • QormiNameTransformer spanningWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

    QormiNameTransformer spanningWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

  • Zhuanghe.3 meter kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie du

    Zhuanghe.3 meter kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie du

  • Zhuanghe.Snelhefplatform vrachtwagenBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de

    Zhuanghe.Snelhefplatform vrachtwagenBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de

  • Kilkenny.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformGebruiksaanwijzing

    Kilkenny.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformGebruiksaanwijzing

  • Bezier.Klein elektrisch liftplatformWat zijn de voordelen van de structuur?

    Bezier.Klein elektrisch liftplatformWat zijn de voordelen van de structuur?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!