SomotoNameGrootbloemKenmerken, prestaties en toepassing van

  • vrijgavetijd:2023-05-03 09:18:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:385
  • Korte omschrijving:

    SomotoName,Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal

Artikel inhoud

Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming, extrusie, vormen, ponsen,SomotoName50lood kleine buis, uitrekken, vormen, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, Het is een nieuw type gaas voegen pijpmateriaal voor ondergrondse kolenmijn ondersteunende engineering en civiele techniek.

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en alle blootgestelde oppervlakken moeten dicht worden bedekt, en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

Tegelijkertijd, omdat de ruimte in de voegpijp het laterale glijden en rollen van de bodemdeeltjes binnen beperkt, treedt de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing ook op tussen dit deel van bodemdeeltjes en aangrenzende bodemdeeltjes, resulterend in wrijving. Deze wrijvingskracht wordt over het algemeen & quot; bijtkracht& quot; of & quot; laterale krachtweerstand& quot;. De & quot; oppervlaktewrijving& quot; en & quot; bijtkracht& quot; Maak de slip en rol van bodemdeeltjes onder de kracht van de bovenste grenslijn op de plaats van de voegpijp, en beperk de laterale verplaatsing van grond in het hele vlak van de voegpijp. De voegpijp speelt een belangrijke rol in de belangrijkste punten van nederzetting. Daarom is het redelijk om de voegpijp te gebruiken om de ongelijke nederzetting van vulopgravingsovergangsondergang te behandelen. Dit document yzes het actiemechanisme van de voegbuis volgens zijn type en kenmerken, introduceert de bouwtechnologie en het proces in de bouw van het voorkomen van de reflectiesscheur van het wegoppervlak, en stelt een nieuwe technologie voor om een laag vulstof in het voegbuisnetwerk te sproeien bij het bestratingen van de oppervlakteloop. Als een soort wegversterkingsmateriaal, wordt het voegen van pijp wijd gebruikt in wegenonderhoud techniek vanwege zijn voordelen van eenvoudige, snelle bouw en lage investering.

Akouda.kgmHet gebruik van voegbuizen is onmisbaar geworden in de moderne gebouwenbouw, variërend van super hoogbouw en hoogbouw tot gebouwen met meerdere verdiepingen en binnendecoratie. China heeft een langere geschiedenis van het gebruik van voegen pijpen. Veel van China s oude gebouwen zijn vermeld als materiaal en cultureel erfgoed van wereldklasse, omdat China De oude gebouwen zijn zeer technisch in de bouw. In China, voor en begin jaren vijftig werden voegpijpen van bamboe en hout gebruikt bij de bouw van gebouwen. Nadat de montagebeugel op het oppervlak van de voegbuis is gelast, duwt u de spanningsmeter in een stabiele en vrije staat zonder te buigen en te draaien; De montagebeugel en de spanningsmeter moeten parallel aan de steunas worden geïnstalleerd; Let bij het vastdraaien van de schroef op het redelijk controleren van de frequentie van de spanningsmeter; De installatiepositie van de spanningsmeter moet zijn:voor zover mogelijk gekozen op de positie die geschikt is voor bescherming.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.


SomotoNameGrootbloemKenmerken, prestaties en toepassing van



Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet deze vlak en strak worden gehouden zonder rimpels, zodat de voegpijp effectieve spanning heeft. Na het leggen moet het opnieuw worden gerold met een schone stalen wielrol. De meeste stedelijke wegen gebruiken glasvezelvoegpijpen met zelfklevend materiaal. De diameter van de glasvezelvoegpijp is , keer van de maximale deeltjesgrootte van het asfaltbetonoppervlakteaggregaat. De uiteindelijke treksterkte zou groter moeten zijn dan kN,m, om spel te geven aan de anti-reflectie barstprestaties van de glasvezelvoegpijp. Het kan ook de schuifweerstand en de zelfklevende kracht van de lijmlaag van de glasvezelvoegpijp verzekeren.

Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen. Als er geen lekkage is, kan het voegen worden weggelaten.

De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Kosten van werkplaatsenGrouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting, om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

Antwoord: Ja, de elastische uitbreidingssnelheid van de voegpijp kan binnen een bepaald bereik in het ontwerp worden gedefinieerd, maar voor een voegpijp die is ontworpen, is de elastische uitbreidingssnelheid zeker.


SomotoNameGrootbloemKenmerken, prestaties en toepassing van



Actiemechchanisme van voegpijp: de voegpijp is een flexibel materiaal. Onder de werking van bodembelasting, is het een mechanisme van het verspreiden van de kracht op elke gatenriem en het vormen van een resulterende kracht.

Aanbeveling van de homepageWanneer de voegpijp wordt gelegd, moet deze vlak en strak worden gehouden zonder rimpels, zodat de voegpijp effectieve spanning heeft. Na het leggen moet het opnieuw worden gerold met een schone stalen wielrol. De meeste stedelijke wegen gebruiken glasvezelvoegpijpen met zelfklevend materiaal. De diameter van de glasvezelvoegpijp is , keer van de maximale deeltjesgrootte van het asfaltbetonoppervlakteaggregaat. De uiteindelijke treksterkte zou groter moeten zijn dan kN,m, om spel te geven aan de anti-reflectie barstprestaties van de glasvezelvoegpijp. Het kan ook de schuifweerstand en de zelfklevende kracht van de lijmlaag van de glasvezelvoegpijp verzekeren.

Grouting reparatie kan worden uitgevoerd met een goed reparatie effect. Geen herhaling en lage kosten.

De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest, water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos en de voegpijp moet goed worden gehouden. Echter, wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

SomotoNameKan de zuigerstang van de voegbuis worden beschermd om kneuzingen te voorkomen en lekkage te versnellen?

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust,SomotoNameLeidende kleine katheter, wat wordt veroorzaakt door de Chengdu voegpijpfabrikant s het niet glad maken (plat maken) van de voegpijp langs het hoefijzeroppervlak.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.


AlJizah.Overige productinformatie
  • Yunnanfrance. kgmWaar is er een lift voor goederenWat zijn de belangrijkste categorieën?

    Yunnanfrance. kgmWaar is er een lift voor goederenWat zijn de belangrijkste categorieën?

  • Genhe RiverWaar kan ik liften verkopen voor goederenWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhou

    Genhe RiverWaar kan ik liften verkopen voor goederenWat zijn de bedieningsprocedures en het onderhou

  • Luanchengstar nameWerkplaats heffende vrachtliftU bent welkom om te kopen!

    Luanchengstar nameWerkplaats heffende vrachtliftU bent welkom om te kopen!

  • Jade SpringZware industrie geleiderail type vrachtliftbetrouwbaar

    Jade SpringZware industrie geleiderail type vrachtliftbetrouwbaar

  • Hollingol1 meter vaste heffende vrachtliftOntwerpkenmerken onderzocht

    Hollingol1 meter vaste heffende vrachtliftOntwerpkenmerken onderzocht

  • Xinmin1 ton heffen 8-meter vrachtliftEen paar dingen om op te letten

    Xinmin1 ton heffen 8-meter vrachtliftEen paar dingen om op te letten

  • Xinji.1 ton heffende vrachtliftSeminar over probleemintegratiestrategie

    Xinji.1 ton heffende vrachtliftSeminar over probleemintegratiestrategie

  • Jinzhong.1 ton kleine heflading liftWat is de reden voor de ongepaste prijsverhoging?

    Jinzhong.1 ton kleine heflading liftWat is de reden voor de ongepaste prijsverhoging?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!