KyaiktoNameStaaf van koper in blikBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de ho

  • vrijgavetijd:2023-05-08 12:16:37
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:144
  • Korte omschrijving:

    KyaiktoName,De prijs van buiskoppels werd aangepast en verlaagd voornamelijk als gevolg van de productiebeperking van milieubescherm

Artikel inhoud

De prijs van buiskoppels werd aangepast en verlaagd voornamelijk als gevolg van de productiebeperking van milieubescherming en de zwakke vraag naar temperatuur en weer. Onlangs is de eindvraag ook gekrompen als gevolg van de plotselinge daling van de temperatuur, waardoor een zwakke schok ontstaat. Volgens de communicatie met lokale handelaren in Cangzhou, leidde verschillende goede nieuws vorige week tot de verzending van thermische expansie pijpen in Cangzhou in de afgelopen twee weken, die beter is in het laagseizoen, en de verzending van sommige specificaties is verbeterd. De handelssfeer in de kleine en middelgrote pijpenmarkt is echter nog steeds koud en de vraag daalt geleidelijk. Samenvattend, wordt verwacht dat de marktprijs van Cangzhou naadloze pijp stabiel en zwak in de nabije toekomst zal zijn.

Op dit moment zijn de fundamenten waarmee de binnenlandse koperstaafmarkt geconfronteerd wordt nog steeds gemengd. Aan de ene kant wordt verwacht dat het marktaanbod zal krimpen, maar aan de andere kant is de noordelijke markt het laagseizoen van de vraag binnengekomen, en de markt De verwachting van de toekomstige vraag is pessimistisch. Op korte termijn zullen de binnenlandse staalprijzen het operationele spoor van rangenconsolidatie betreden. Kortom, gezien de huidige situatie van vraag en voorraad op de staalmarkt, is het moeilijk voor de staalmarkt om een doorbraak te maken. Terwijl het e Nationaal Congres van de Communist van China nadert, zijn milieubeschermingsfenomenen zoals staalfabrieken nog steeds gaande en vindt er nog steeds speculatie plaats in zwarte series. Maar persoonlijk, en de verzendtransactie is *.

KyaiktoNameHoe bewaar je de koperen buis? Om de uitstekende prestaties van koperen pijpen te beschermen tegen de impact van het milieu, moeten we het volgende doen: Selecteer eerst geschikte locaties en magazijnen en houd de omgeving droog en geventileerd. Stapel niet samen met zuur, alkali, zout, cement, enz.

Onder de drie productiemethoden van koperen buis is de oxidatiemethode het meest. Omdat zolang het metaalkoper door de anode wordt geoxideerd en het koperion van de anode aan het buismateriaal is bevestigd, de koperbuis kan worden geproduceerd. Ditthod is ook de meest voorkomende methode om kopermaterialen te produceren. Het is niet alleen lange tijd gebruikt, maar heeft ook een volwassen technologie, die koperbuizen door oxidatiereactie produceert. Deze productiemethode is de belangrijkste productiemethode van koperen buizen in China.

SoligorskNameDe eenvoudigste manier is om koperreiniger te gebruiken. Messing, rood koper, brons, enz. kan worden gebruikt. Olievlekken, vingerafdrukken, hoge productiekosten en hoge prijs zijn de grootste nadelen. Vergeleken met andere pijpfittingen, zijn de kosten van koperpijp veel hoger en de verbinding bij de koperpijpinterface vereist een hoog niveau van de bouwtechnologie.

Ik doe Ik weet niet hoe ik de koperen buis moet houden.


KyaiktoNameStaaf van koper in blikBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de hoge kant



Koperbuis is een soort non-ferrometaalbuis, die wordt geperst en getrokken naadloze buis. De koperen pijp heeft een goede thermische geleidbaarheid, en is solide en corrosiebestendig. Het zal niet barsten in vergelijking met de omgevingstemperatuur, warmtetoevoerpijp en koelpijp in alle residentiële commerciële huizen te installeren.

Redenen voor corrosie van koperpijpen: Luchtvervuiling.

Rode kopervoorraad kan een einde maken aan de trend van continue daling. Met de toename van productiebeperking van staalbedrijven en de druk van de vraag, kan de continue daling van de ijzerertshavenvoorraad eindigen. Bovendien, volgens de nieuwe statistieken van *, zijn de beschikbare dagen van geïmporteerd ijzererts van staalfabrieken dagen wat een dag lager is dan die vóór de Nationale Dag,KyaiktoName201 roestvrijstalen plaat, en aan de hoge kant van de geschiedenis staat. De staalfabriek zei dat op dit moment, de ijzerertsinventaris in principe voldoet aan de productievereisten. Gezien de toekomstige productievermindering en -beperking is de staalfabriek niet bereid om de voorraad aan te vullen.

Mond van de aanbevelingRode kopervoorraad kan een einde maken aan de trend van continue daling. Met de toename van productiebeperking van staalbedrijven en de druk van de vraag, kan de continue daling van de ijzerertshavenvoorraad eindigen. Bovendien, volgens de nieuwe statistieken van *, zijn de beschikbare dagen van geïmporteerd ijzererts van staalfabrieken dagen, wat een dag lager is dan die vóór de Nationale Dag, en aan de hoge kant van de geschiedenis staat. De staalfabriek zei dat op dit moment, kunt u het polijsten met koperpuntoplossing. Het kan niet alleen het koperoppervlak helderder maken, maar ook snel de roest- en oxidelaag op het koperoppervlak verwijderen om de glans van het koper zelf te herstellen.

Bewaar niet te veel andere producten vooral andere zure materialen en alkalische materialen, in het magazijn om wederzijdse reactie te voorkomen.


KyaiktoNameStaaf van koper in blikBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de hoge kant



In de eerste tien dagen van mei, was de totale orde ontvangende hoeveelheid van Tianjin Hebei Henan Plaatplant niet ideaal. Volgens de monitoringgegevens bleef de totale orderinname van middelgrote en zware plaatmolen in Tianjin Hebei Henan regio in de eerste tien dagen van mei stabiel en zwak. Door de zwakke marktschok was de totale orderinname van de spotstaalmarkt relatief zwak. De totale hoeveelheid bestellingen ontvangen in de eerste tien dagen van mei is slechts ongeveer ton, terwijl aan het einde van april, de totale hoeveelheid post settlement overeenkomsten van belangrijkste staalfabrieken ton kan overschrijden.

Ministerie van FinanciënRode koperstaven in andere regio"s volgen in principe de prijstrend van Tangshan,KyaiktoName15CrMo legeringsstaal plaat, en de meeste downstreamprijzen worden gevraagd, en de algehele markttransactie eerlijk is. De staalfabrieken in Wu en zijn beperkt in het ontvangen van orders, en de marktmiddelen zijn krap. De meeste handelaren zijn terughoudend om te verkopen. Shanxi billet markt aanbiedingen variëren, en het is moeilijk om een deal te krijgen. De bereidheid van downstreamklanten om bestellingen te ontvangen is zwak, dus ze houden een voorzichtige afwachthouding. Bij prede staalmarkt zich momenteel in de & quot; gouden derde& quot; hoogseizoen. De markt heeft een goede verwachting van de toekomstige markt en een sterke bereidheid om prijzen te ondersteunen. Verwacht wordt dat de prijzen van Tangshan mainstream billets volgende week sterker zullen zijn.

Daarom wordt het vaak gebruikt in sommige ah warmtewisselaars aan Kazachstan zuurstofapparatuur.

Vanwege de kenmerken van koper zelf, is het zeer gemakkelijk om te roesten en te corroderen op plaatsen met hoge omgevingshumivochtigheid. Als we het vaak gebruiken, zal het probleem kleiner zijn, maar als het voor een lange tijd wordt geplaatst, zal het koper beschadigd raken. Veel mensen weten niet hoe ze het koperoppervlak moeten behandelen? Laat het personeel nu voor je antwoorden.

KyaiktoNameDe prijs van de ruwijzermarkt steeg deze week met - yuan en de transactie was eerlijk. Met de stijging van de cokesprijs zijn de kosten van kneedbaar ijzer in Shanxi, Henan, Liaoning, Shandong en andere regio"s gestegen. Bovendien is met de geleidelijke vrijlating van de stroomafwaartse vraag de voorraad van ijzerfabrieken niet groot en hebben ijzerfabrieken achtereenvolgens hun prijzen verhoogd. Er zijn weinig ijzergieterijen in Shandong, Jiangsu, Hebei en Shanxi, en de voorraad blijft laag. Naarmate de cokesprijs stijgt en de kosten stijgen,KyaiktoName201 roestvrijstalen plaat, stijgt de prijs van ijzergieterijen weer.

Deze week (-, de marktprijs van rode koperstaaf steeg, en de transactie was niet ideaal. Op de bieddag van Shagang vorig weekend, de prijs was stabiel om de markt te ondersteunen, en de stijging van billets in het weekend dreef de markt omhoog in een golf, en de prijs van variëteitsdraad steeg ook met yuan in het weekend. Echter, werd gemeld dat de deal zeer slecht was, wat leidde tot de prijs was s tafel voor de komende twee dagen. Tot woensdag, vanwege de negatieve vooruitzichten op de toekomstige markt en de vermindering van stalen billets in de middag spiraalduiken, de markt verlaagde de prijs. Marktprijs verandert, Xinji steeg yuan op de e; Voor de toekomstige markt komt het laagseizoen, de vraag verzwakt en de markt wacht-and-see stemming wordt sterker. Maar als de winter komt, wordt de milieubeschermingsinspectie steeds strenger, wat de markt ondersteunt. Verwacht wordt dat de prijs vanety walsdraad zal op korte termijn op een zwakke manier worden aangepast.

Er wordt gezegd dat door de optimistische toekomst en krappe middelen sommige ijzerfabrieken tijdelijk geen bestellingen aannemen. De staalfabrieken in Liaoning hebben hun enthousiasme voor de aankoop van staal versterkt. De ijzermolens hebben goed geleverd, en de prijs van grondstoffen is gestegen, dus de ijzerprijs is gestegen. De ijzerfabrieken hebben een hoog enthousiasme voor de productie van staal dus er zijn niet veel gietijzerbronnen, en de prijs is gestegen. Een paar staalfabrieken in Tangshan begonnen een kleine hoeveelheid staal te kopen voor smelten, en de meeste staalfabrieken zijn nog steeds op zoek naar onderzoek. Tegen de achtergrond van stijgende kosten en geleidelijke vrijlating van de vraag presteert de ruwijzermarkt goed en wordt verwacht dat deze op korte termijn sterk zal blijven functioneren.


AlJizah.Overige productinformatie
  • Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

    Huanghua.Verhoogde vrachtlift fabriek gebouwOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • Yuanbao MouytainVijf ton vrachtliftOp welke functies moet worden gelet?

    Yuanbao MouytainVijf ton vrachtliftOp welke functies moet worden gelet?

  • toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenVrachtliftKan rimpels verminderen door het productie

    toewijding aan ouders en loyaliteit aan vriendenVrachtliftKan rimpels verminderen door het productie

  • Wuhai.Vrachtlift binnenshuisIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelingstechnieken

    Wuhai.Vrachtlift binnenshuisIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelingstechnieken

  • zuidelijke voorstedenVrachtlift in de fabriekGekwalificeerde testnormen

    zuidelijke voorstedenVrachtlift in de fabriekGekwalificeerde testnormen

  • Wanghua.Vrachtlift met drie verdiepingenInstallatie- en verwijderingsgids

    Wanghua.Vrachtlift met drie verdiepingenInstallatie- en verwijderingsgids

  • HeilongjiangCity in GermanyVrachtlift met kettingProces voordelen:

    HeilongjiangCity in GermanyVrachtlift met kettingProces voordelen:

  • Fujian.Vrachtlift met twee verdiepingenDe algehele sfeer is verbeterd

    Fujian.Vrachtlift met twee verdiepingenDe algehele sfeer is verbeterd

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!