IzegeNameDompelpomp kan afvalwater pompenWat is de reden van het tekort

vrijgavetijd:2023-04-11 12:48:49 Post gebruiker:466HP159575805 Paginaweergaven:208

Kerntips:IzegeName,   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modder

   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt

   Met de komst van de midzomer en de intensivering van de tegenstelling tussen vraag en aanbod van kerosine, is de stroomvoorziening in het hele land weer gespannen, wat de hete verkoop van kerosine en generatoren in de fase II markt heeft gedreven. Volgens relevante gegevens is er in de tweede helft van het jaar nog steeds een grote kloof na China s krachtbalans.

IzegeName   ontladingseisen voor waterlekkage van de pompzitverpakking

   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.

San Borja   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

ling waaiers tijdens rotatie om de lekkage van het medium te voorkomen, en kan ook een rol spelen in

   Goederen.


IzegeNameDompelpomp kan afvalwater pompenWat is de reden van het tekort



   Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, kunt u verwijzen naar de volgende redenen.

Zeer aanbevolen   Daarom, doet u Geen paniek nodig. U kunt snel problemen oplossen volgens de hierboven genoemde redenen, om de hoofdoorzaak van de buitensporige temperatuur van het apparaat tijdig te achterhalen en vervolgens relatieve maatregelen te nemen om het effectief op te lossen.

   Verschillende procesvereisten: de motor die in de verticale modderpomp wordt gebruikt, is een gewone verticale motor, die geen waterdicht heeft. De motor van de dompelbare modderpomp en de pompschacht zijn coaxiaal. De motor moet waterdicht en verzegeld zijn. De motor en het pomplichaam kunnen tegelijkertijd onderwater binnendringen.

   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening,IzegeNameCorrosieve pijpleidingpomp, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.


IzegeNameDompelpomp kan afvalwater pompenWat is de reden van het tekort



   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.

Hoge kwaliteit en lage prijs   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten,IzegeNameDuiken met rioolwaterpompen,IzegeNameDiepwaterpomp voor irrigatie, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven

   De hoofdas van de waterpomp is gebogen of de hoofdas van de waterpomp en de motor is niet concentrisch of parallel.

   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

IzegeName   De dompelmestpomp is een soort pomp die zich aan verschillende arbeidsomstandigheden kan aanpassen en verschillende afvalstoffen van de milieubeschermingsindustrie kan behandelen. Laat Bekijk de onderhoudsmaatregelen voor de accessoires van de dompelmestpomp.

   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien

   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

AlJizah.adviserennieuws
AlJizah.Laatste nieuws